FobiaSocial.net  
     

Inicio Hilos de Hoy Registrarse Buscar
 
Retroceder   FobiaSocial.net > Foros sobre Ansiedad Social > Foros por Zonas > Catalunya > Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat
Respuesta
 
Antiguo 11-sep-2016  

Se molt be quina es aquesta pagina, tinc 33 anys i cap amistat, els quatre amics que tinc son de l'estranger, no soc una persona qualsevol que he entrat aqui a buscar amistats, ho he passat molt malament al llarg de la meva vida i encaro ho estic passant, pero he decidit fer-hi alguna cosa, per aixo ho he escrit, ja estic molt cansat de la meva situacio i vull trobar gent amb els mateixos problemes o similars per poder tirar endavant. La frase de "no sigeu timids" feia referencia a que la gent no tingui por d'escriure, d'aqui a que fem una trobada soc concient que hi ha un bon tros, pero es mes facil començar fent un escrit en aquesta pagina, aixo em referia, res mes.
 
Antiguo 11-sep-2016  

El problema és que si ja dius d'entrada que el que busques és quedar i no passar mesos parlant i prou, molta gent ja es fa enrera, perquè com és normal no començaran a parlar-te sabent que tard o d'hora els pressionaràs per quedar.
 
Antiguo 11-sep-2016  

Jo no pressiono a ningú, crec que si cada vegada s'apunta més gent es més facil fer alguna quedada. Jo ja he contactat amb una persona, aixi que impossible no es, cadesqu que vagi al seu ritme, el que voldria es que la gent que escrigui per aqui aporti coses, si tothom d'entrada ja hi posa pegues llavors si que no farem res, m'agradaria que fos un punt de trobada perque vaig veure que feia molt de temps que ningú deia res en aquest forum. Un lloc on la gent d'aqui Catalunya amb els mateixos problemes que jo o similars, se sentin comodes, perque la majoria de societat no enten aquest tipus de malalties o condicions, jo ho he patit i ho pateixo. Be jo ja ho he dit, qui estigui interessat ja ho sap i qui no almenys que no hi posi pegues, gracies.
 
Antiguo 09-jul-2017  

Cita:
Iniciado por delafalle Ver Mensaje
Vinga gent, animeu-vos!! a part de mirar participeu, escriviu alguna cosa, encara que sigui una tonteria, aixi començem, si voleu podeu enviar-me un privat, hi ha gent que ja ho ha fet, pero seria bo que ho fessiu aqui, aixi arrenquem d'una vegada que no costa tant.
Holaaa! Portava molt de temps sense entrar aquí i ara he vist el teu missatge. Espero que n'hagi sortit alguna cosa de la teva convocatòria. És una bona iniciativa, quedar amb gent que ens entengui i poder practicar l'exposició social. Jo passo èpoques en les que puc fer una vida més o menys normal i d'altres en les que m'amagaria a sota les pedres, però et dic que l'amistat es un gran suport i s'hi ens esforcem a contactar amb gent i comunicar-nos més i ho aconseguim la nostra autoestima va millorant.
 
Antiguo 10-jul-2017  

Cita:
Iniciado por Eloff Ver Mensaje
Siempre me siento tonto cuando la gente habla en un idioma que no entiendo.
solo tienes que presionar las letras de la palabra como te venga en gana, por ejemplo

lso boficos cosiales galgun iad es rucaran y resan celifes.

greresa a im, luelveme a requer.
 
Antiguo 10-jul-2017  

Cita:
Iniciado por Eloff Ver Mensaje
Siempre me siento tonto cuando la gente habla en un idioma que no entiendo.
pense que solo a mi me pasaba jajajajajaj
 
Antiguo 10-jul-2017  

Al final en que va quedar tot plegat?
Vàreu quedar o vàreu formar un grupet?
Si es que sí en un del casus o tots dos, com a experiencia que tal?

Durant un temps vareig quedar amb gent del fòrum i va estar bé.
Si hi a gent que s'anima ho podriem intentar un cop més.
 
Antiguo 12-jul-2017  

hola people!!
Jo he tornat d'entre els morts, des del 2009 que no em connectava!! Imagineu-vos!! Tinc 31 anys i segueixo sense tenir amics. La meva perdició és que vaig descobrir el món de la prostitució i des d'aleshores sempre que em falta algú per parlar hi recorro. Es més efectiu que fobiasocial.net jaja no sé per què serà. Però estic obert a conéixer gent. Encara que sembli mentida, les prostitutes son una bona teràpia perquè a base de superar la por d'anar-hi, acabes per ser més sociable, ni que sigui una mica jaja Seria quelcom semblant a una teràpia de shock.

Última edición por Arquíloco; 15-jul-2017 a las 00:34.
 
Antiguo 14-jul-2017  

Amb la calor que fa aquests dies, ningú te ganes d'anar a la platja oi?
 
Antiguo 15-jul-2017  

Cita:
Iniciado por feelics Ver Mensaje
Amb la calor que fa aquests dies, ningú te ganes d'anar a la platja oi?
Si ets noia podríem anar a una platja nudista jaja
 
Respuesta
Herramientas Buscar en Tema
Buscar en Tema:

Búsqueda Avanzada


Temas Similares to Amistats,trobades,xatejar, etc..
Tema Foro Respuestas Último mensaje
Fer amistats de la provincia de Barcelona Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat 44 15-ago-2014 13:58
Pels que heu anat i aneu a les trobades Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat 3 09-mar-2013 22:04
Fer amistats Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat 14 06-ene-2013 09:39
Ansietat-Timidesa-Amistats Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat 1 23-jul-2011 18:56
Grup d'amics/amigues de Barcelona.Tenim web x fer trobades!! Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat 0 06-nov-2006 18:05



La franja horaria es GMT +1. Ahora son las 17:01.
Desarrollado por: vBulletin® Versión 3.8.11
Derechos de Autor ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by vBadvanced CMPS v3.1.0